0884 72 45 02  ivanova.profiassist
profiasist
Назад
4 идеи за есенна декорация

4 идеи за есенна декорация

28.09.2017

Есента ухае на канела, кестени и капещи листа. Сезон, който е красив по свой собствен начин. Тъй като уютът на дома за нас е много важен, съобразяваме декорацията му според сезоните. Време е да сменим лятното настроение и да поканим есенната топлина.
Днес споделяме с вас няколко чудесни идеи за есенна декорация. Те са лесни за направа, но красиви.

Разхождайки се в парка, често ще срещате по пътя си жълъди. Съберете няколко и ги почистете с влажна кърпа. След това с помощта на бои и брокати оцветете жълъдите. Може да ги замените с кестени. Остава да ги сложите в купа и да им намерите най-подходящото място в дома.
Галерия

Есенни домашни свещници – красота и уют
15 снимки
Есенните листа също имат невероятни цветове. Отново съберете няколко. По желание може да ги намажете с брокатен лак за нокти или ако искате да останат естествените им цветове, просто ги напръскайте от двете страни с лак за коса.

Това ще ги втвърди и направи по-устойчиви. Вземете ароматни свещи и на всяка поставете по малко парче двойно залепващо се тиксо. След това прикрепете листата. Ако не разполагате с тиксо, завържете по една връвчица.

Любимото кафе е подходящо не само за направата на напитка, но и за есенна декорация. Трябват ви няколко свещи, лепило със силна фиксация и кафеени зърна. Малко търпение и само след няколко минути, със сръчността си ще превърнете обикновената свещ в нещо красиво. Всичко, което трябва да направите е да залепите кафеените зърна върху свещта.
Още по темата

Кои са щастливите символи, подходящи за дома ни?
Най-наситените с бактерии места в хотелите (галерия)
Красива украса от консервни кутии (галерия)
По време на есенните разходки в парка или планината, обичаме да събираме паднали шишарки. Ето как може да ги превърнете в красиви свещници. Почистете шишарките. След това с помощта на клещи премахнете малко от горната им част.

С брокатен, безцветен лак или боички, нанесете цвят върху шишарките. Накрая поставете по една чаена свещичка. Красиво е, нали?

Източник:az-jenata.bg

Кандидатурата Ви е изпратена успешно. Очаквайте да се свържем с Вас

Кратък формуляр за кандидатстване

Искате високоплатена работа?

Попълнете формуляра
Прикачи CV