0884 72 45 02  ivanova.profiassist
profiasist
Назад
Един изненадващ предмет, който трябва да носите в самолета

Един изненадващ предмет, който трябва да носите в самолета

04.09.2018

Всеки има свой собствен списък от жизненоважни предмети, когато се касае за пътуване със самолет.

В него влизат елементи, които осигуряват комфорт на борда (топли чорапи, възглавници за врата); средства за облекчаване на скуката (книги, списания, музика), както и варианти за блокиране на по-досадните членове на обществото (тапи за уши, таблетки за сън).

Самолетните пътувания, в частност, може да изискват таен арсенал от предмети, лосиони и отвари. В края на краищата, прекарването на часове в херметична метална тръба с десетки непознати невинаги е най-приятното преживяване.

Ако искате да си гарантирате допълнително удобство, има един изненадващ елемент, който наистина може да ви помогне в тази насока по време на полет.

И това е топката за тенис.

 

Вероятно не това е първото нещо, което ви идва наум, когато опаковате ръчния си багаж, но то определено може да направи пътуването със самолет по-приятно.

Как?

Има няколко неприятни странични ефекти от летенето. Те включват болки в ставите и стягане на мускулите.

Областите, които често са засегнати от този дискомфорт, са стъпалата на краката, гърбът и други тригерни точки (центровете на напрежение в тялото на човека).

Просто я натискайте върху напрегнатата зона, докато не се почувствате по-добре, съветва експертът. Това ще увеличи кръвообращението и по никакъв начин няма да притесни останалите пътници.

Д-р Гоз също така съветва да не пиете алкохол по време на полет, да носите свободни дрехи, които не ограничават движенията ви, както и да се разхождате възможно най-често. 

profit.bg

Кандидатурата Ви е изпратена успешно. Очаквайте да се свържем с Вас

Кратък формуляр за кандидатстване

Искате високоплатена работа?

Попълнете формуляра
Прикачи CV