0884 72 45 02  ivanova.profiassist
profiasist
Назад
Сърдечни благодарности!

Сърдечни благодарности!

10.09.2018

Мими Стойчева и Радка Атанасова-  “Нашите чудесни Радка и Мими  полагат грижи за баща ни както никой друг досега. Те са всеотдайни, търпеливи, мили и позитивни жени. Работата за възрастния човек за тях е най-вече  удоволствие и това личи във всяко тяхно действие , грижа и отношения към баща ми.”

Галина Георгиева- „Галина е дар от Вселената и истински ангел. Не сме преживяли такова нещо досега. Не само, че е с много добро образование (три дипломи) , но е и истинска дама! Винаги е чисто и елегантно облечена, с прекрасни обноски, непрекъснато усмихната и в добро зареждащо околните настроение. Винаги е готова да се притече на помощ -безусловно! Досега не съм намирал кухнята толкова чиста и спретната, храната никога не е била толкова вкусна и поднесена с усет и нюх.  Галина се грижи за майка ми като за своя собствена. След поставената й наскоро диагноза рак, майка ми доста се сви в себе си, но благодарение на силата , която й вдъхва нашата Галина, майка ми не може да свали усмивката от лицето си, която не бях виждал вече две години след смъртта на баща ми! Благодаря ви от сърце, Профиасист, за правилния и прецизен избор на хората ви! „

Магдалена Илиева-  "изключително сме доволни и щастливи от грижите на Магдалена към нашата майка! С времето тя отново възстанови теглото си и се научи  да изкачва стълбите, благодарение на помощта и търпението на Магдалена. Това е чудесно!”

Кандидатурата Ви е изпратена успешно. Очаквайте да се свържем с Вас

Кратък формуляр за кандидатстване

Искате високоплатена работа?

Попълнете формуляра
Прикачи CV