0884 72 45 02  ivanova.profiassist
profiasist
Назад
Пожелания за Великден – да честитим Възкресение от сърце

Пожелания за Великден – да честитим Възкресение от сърце

27.04.2021

 

Великден е един от най-големите християнски празници. И е повод за радост сред мнозина. Без значение дали празнувате имен ден или почитате Възкресение Христово, на този ден всички си желаят радост, щастие и благоволение между човеците.

Понякога обаче думите не стигат, за да изразим пожеланията към приятелите и близките си. А друг път простичкото „Христос Воскресе!” ни се струва недостатъчно. Затова ви предлагаме няколко подходящи послания, които можете да използвате.

За да направим този светъл празник специален, да изпратим красиви пожелания за Великден, избрахме за вас най-светлите пожелания.

***

Нека светлината на Христос да освети пътя ви, нека душата ви да се изпълни с радост, да запази всичко, което имате и да получите всичко, което искате. Христос Воскресе!

***

Нека светлината на христовото възкресение да озари вашите сърца и безкрайната му любов да благослови живота и домовете ви.

***

Той слезе от небето за нашето спасение. Той страда и после възкръсна за нас, възнесе се на небето. Нека силата на Бог да благослови съществуването ви. Христос воскресе — Во истина воскресе!!!

***

Нека днес небесата се радват, нека се радва земята, нека се почитат видимите и невидими светове, защото Христос, нашата вечна радост, възкръсна от мъртвите! Нека честваме празника на доброто над злото!

***

Поздравявам ви за този ден на живота, който е единствената основа на християнския живот и надежда. Нека да приветстваме всичко, което е в светлината на възкресението, защото днес всичко е различно от това, което имахме вчера! Всичко е по-добро и по-велико.

***

Пожелания за Великден - да честитим Възкресение от сърце 2

Честит Великден!

Поздравявам ви с най-големия християнски празник и ви желая много, здраве, радост, успех и мъдрост! Сърцата ви да се изпълняват само със смирение, любов, защото нашият Бог се е пожертвал заради огромната любов към нас, поемайки нашите грехове.

***

Нека прославим Великден, нека простим всички грешки, които са умишлени и непреднамерени! Да не мислим за по-добро бъдеще с чисто сърце.

***

Нека късметът те върви напред,

Само ярките цветове да озаряват света ти,

Нека нищо не стои по пътя ти към добруването

Честит Божествен Голям ден Великден!

***

Тъмнината на смъртта се разсея над света.

Вечният живот възтържествува над целия свят!

Ангелите пеят над цялата земя:

Тъмнината вече е безсилна, няма смърт!

Христос възкръсна!

***

Нека денят на Светото Възкресение

донесе още благи вести за теб и близките ти!

Да е леко на душата ти и топлината да сгрява сърцето ти,

Светлина да озари живота ти!

***

Поздравления за Светлата неделя. Светлина и доброта, просперитет и благоденствие, вяра и любов ти изпращам! Мир и щастие за теб, семейството и приятелите ти. Честито възкресение!

***

Пожелания за Великден - да честитим Възкресение от сърце 3

На този празник ти желая от сърце здраве, щастие, любов, мир и спокойствие. Нека къщата ти винаги да бъде топла и уютна. Нека в нея царуват разум, любов и взаимна грижа!

***

Поздравления за големия празник на възкресението и вярата ни! Пожелавам Божията помощ, твърдост на духа, топлина на сърцето, здраве за семейството ти, топлина в дома, благодат, милост, просветление. Нека възкресението на Христос донесе светлина, щастие, мир.

***

Честит празник! Нека ангелът те подслони под голямото си сигурно крило в трудни времена. Нека животът да бъде изпълнен с искрени чувства, честни приятели, доброта и щастливи мигове.

***

На светъл и тържествен ден Великден, желая добро, просперитет и спокойствие в дома ви! Нека надеждата в живота ви възкръсне заедно с природата, нека чувството за светлина озарява душата ви завинаги. Желая хармония, любов, семеен уют и щастие!

***

Честит Великден! Желая ти ясно слънце над главата, позитивни мисли, добрина, щастливи усмивки, безгранична любов и море от блаженство.

***

Пожелания за Великден - да честитим Възкресение от сърце 4

Поздравления за Великден! Нека всичко в живота ти се нареди по ноти, Бог да те пази от скърби и болести, радостта и светлината винаги да изпълват сърцето и дома ти. В семейството да царува мир и взаимно разбирателство.

***

В деня на Великденското чудо изпращам всичките си благопожелания на скъпите си хора — да се стремят към чудеса, да не живеят ден без вяра и надежда и винаги да чувстват закрилата на своя ангел — хранител.

***

Светъл Великден — надежда да зазвъни в сърцето ти! Нека чуваш само добри новини, сърцето ти да бъде пълно с радост и вярата ти помогне да преодолеете трудностите.

***

Нека през този Великден светлината цари в сърцето ви; благополучието — в дома ви; здраве и радост в душата — в семейството. Тази специална неделя е ден, в който, невъзможното става реалност! Не спирай да вярваш. Честито!

***

Христос Воскресе! Нека ярката звезда на този празник освети целия ти свят! Да ти поради надежда, радост и щастие! Нека от днес до вечността душата ти да живее във вяра, помислите — в доброта, сърцето — в любов.

***

Честито Възкресение! Желая на всички в дома ти съгласие и благоденствие! Нека всеки ден за вас е празник, покой или радост! Бъдете здрави и много щастливи!

***

Поздравления за най-важния за православните празник – Великден. Искам да пожелая мир и доброта, спокойствие и топлина, светлина и хармония. Нека вярата царува в къщата ви, нека любовта да живее във вашите души. И Господ да бди над вас!

***

Нека в този светъл ден душата ти се изпълни с щастие и умиротворение! Господ да пази дома ти, да не допуска в него болка и тъга. Тържеството на доброто да озарява очите ти! Бъди благословена!

***

Пожелания за Великден - да честитим Възкресение от сърце 5

Поздравявам с цялото си сърце за Възкресение! Денят, в който възкръсна нашия небесният владетел, идва с чудо и доброта. Пожелавам на всички, които са намерили място в сърцето ти здраве, сила, доброта, мир и благодат!

***

На този специален ден изпращам на теб и близките ти своите топли желания за здраве и мир, щедрост и благополучие. Нека Бог ти помогне в труден момент, щастлива река да тече в живота ти, душата да бъде свободна, а сърцето — да прелива от любов.

***

Нека на Голям ден Великден

Господ благослови дома ти,

Да ти разреши ново, светло начало,

Което да те доведе до благоденствие, успех и чиста радост!

***

Честит Великден! Нека бъде специален в житейската ти история! Да го споделиш с любими хора с чисти, искрени сърца!

Източник: damski-klub.com/

Кандидатурата Ви е изпратена успешно. Очаквайте да се свържем с Вас

Кратък формуляр за кандидатстване

Искате високоплатена работа?

Попълнете формуляра
Прикачи CV