0884 72 45 02  ivanova.profiassist
profiasist
Назад
Кои зодии ще се издигнат и забогатеят през 2022 г.

Кои зодии ще се издигнат и забогатеят през 2022 г.

23.12.2021

Астрологът Тиана Атлас споделя с вас как да спечелите благосклонността в работния екип и да израснете професионално през следващата година.

През 2022 г. много представители на зодиакалния кръг ще имат шанс да преуспеят материално. Според астроложката Тиана Атлас, дори ретроградният Меркурий, който винаги се придържа към двигателя на нашите планове, през януари, май и септември ще допринесе за професионалното израстване – ще накара всеки да се запита дали се е научил да монетизира знанията си.

В същото време в кариерните въпроси няма да мине без известно разклащане. Някои ще искат напълно да променят живота си и ще започнат с  работата.  Други ще се почувстват вдъхновени и овластени да укрепят позицията си в настоящата си позиция. Важно е да обмисляте внимателно всяка стъпка и да не взимате прибързани решения.

До края на 2021 г. и през първите шест месеца на 2022 г. Близнаците ще имат късмет. Но то няма да падне от небето, безполезно е да седите и да чакате. Демонстрирайте предимствата си, поемете отговорност и тогава със сигурност ще бъдете забелязани от нужните хора.

Раците имат късмет през лятото. Точно по това време звездите ще ви обърнат внимание, ще помогнат за укрепване на бизнес връзките и ще установят нови. Но има риск от претоварване - не натоварвайте прекалено много задачи на раменете си, в противен случай ще содтигнете до есента не с възход, а с изтощение.

Тиана Атлас съветва Овен и Везни да бъдат бдителни. Само това ще помогне да не пропуснете шанса за пробив, който съдбата ще предостави. Лъв и Водолей ще трябва да маневрират: както знаете, успехът в  кариерата често е пагубен за личния живот. Търсете баланс, отделяйте време на близките, в противен случай ще трябва да направите труден избор, предупреждават астролозите.

Астрологът препоръчва на Телец и Овен търпеливо да се справят с емоциите, да не извършват импулсивни действия, а системно да се движат към целта. Винаги имайте план Б под ръка, в противен случай ще бъдете в капан. Девите, ако се покажат тази зима и пролет, ще могат да направят пробив през лятото. Благоприятни условия за кариерно развитие за този знак ще останат до пролетта на 2023 г.

 

 

Източник: actualno.com

Кандидатурата Ви е изпратена успешно. Очаквайте да се свържем с Вас

Кратък формуляр за кандидатстване

Искате високоплатена работа?

Попълнете формуляра
Прикачи CV