0884 72 45 02  ivanova.profiassist
profiasist

За нас

ПрофиАсист 24/7 е утвърдено във времето име, зад което стоят много сърце и отдаденост; хора, очакващи и даващи надежда, щастливи и не чак толкова щастливи моменти. ПрофиАсист 24/7 стана синоним  за професионализъм и успех. ПрофиАсист 24/7 е удовлетворение за всеки, който изпитва необходимост да се грижи и помага на болни и самотни хора.

Направихме първите си стъпки през далечната 2008 година, когато плахо и несигурно приехме първите си служители за социални асистенти и болногледачи. Опитът покрай съвместната ни работа с всички тези хора, с които денонощно тръпнехме и се вълнувахме, ни отведоха там, където сме в момента. Утвърденият ни и внимателно подбран екип от служители, без когото ПрофиАсист 24/7 отдавна щеше да е само минало, е нашето лице и престиж.

Всеки нов служител, който започва работа при нас, идва с известна предубеденост и неувереност, както в собствените си възможности, така и в коректността на предлаганите от нас условия. Опитът ни показа, че несигурността се дължи до голяма степен и на очакванията от предстоящия сблъсък с чуждата култура и език. След всяко ново завръщане обаче, ние откриваме в служителите си самоувереност и вътрешно удовлетворение, с което много се гордеем. Защото те са спечелили битката най-вече със собствените си страхове и предразсъдъци. Всеки поднесен малък жест в знак на благодарност от страна на асистентите ни, означава много за нас. Той е неписаната грамота за добре свършена работа. За екипност. За постигнати цели и удовлетвореност.

Естествено не винаги сме били перфектни, а кой би могъл да твърди, че е? Но с времето постигнахме баланса  в междуличностните отношения- бяхме нелицеприятен  посредник  при невъзможни и нерешими за Вас ситуации. По дългия и труден път на опита осъзнахме най-важното- когато екипът работи усърдно, отдаден и със сърце, дори и в най-напрегнатите ситуации; когато мислим като едно цяло; когато правим компромиси; когато даваме и се стремим към развитието на другите, и в трудно решими моменти  успяваме да им отдадем необходимата подкрепа и сила, тогава и само тогава идва успехът, а именно: доволни клиенти и щастливи служители.

Тук е мястото да изкажем едно огромно БЛАГОДАРЯ на всички наши лоялни асистенти на възрастни хора, които ни се довериха и ни радват с техните постижения и отдаденост в 24 часовото обгрижване, представяйки достойно хуманната професия СОЦИАЛЕН АСИСТЕНТ.

За тях, за всички Вас, които утре ще се присъедините към ПрофиАсист 24/7, ние посвещаваме този сайт. 

Кандидатурата Ви е изпратена успешно. Очаквайте да се свържем с Вас

Кратък формуляр за кандидатстване

Искате високоплатена работа?

Попълнете формуляра
Прикачи CV