0884 72 45 02  ivanova.profiassist
profiasist

Обучения и семинари

ФИРМЕН СЕМИНАР

Разбира се никой не се е родил научен. Опитът се придобива в процес на работа и грешките, които правим.  За да Ви помогнем да се подсигурите с повече увереност и самочувствие, без да отнемаме голяма част от ценното Ви лично време (в рамките на няколко часа) посредством безплатен семинар за бъдещи и настоящи служители, ще Ви предоставим практически и полезни съвети и специални инструкции, свързани с работния процес в нашата фирма и професията социален асистент.

Екипът ни ще Ви обясни на чаша кафе и сладки, всички тънкости и особености при постъпване на работа, наши дългогодишни служители ще Ви разкажат интересни случки от работните си места, ще имате възможността да се запознаете с офис служителите в ПрофиАсист 24/7 - да зададете Вашите въпроси и да споделите вълненията си преди път. Освен много приятни емоции от семинара ще вземете със себе си нашия „Наръчник на социалния асистент“ и полезни помощни материали на немски/английски език.

снимки от проведени фирмени семинари на ПрофиАсист 24/7

СПЕЦИАЛИЗИРАНО ОБУЧЕНИЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК ЗА СОЦИАЛНИ АСИСТЕНТИ

Бързате да заминете, а не разполагате с необходимото време и познания по немски език. Как можем да ви бъдем полезни в този случай?

При желание от Ваша страна бихме могли да Ви свържем с преподавател по немски език, който има опит като социален асистент и ще Ви подготви в най-кратък срок с лексиката, необходима за работата в Германия, както и за възможните ситуации, които могат да възникнат по време на пребиваването в чужбина.

Обучението се провежда индивидуално (на място - за живущи в град Бургас) или онлайн, на разумни и достъпни цени. По договаряне в зависимост от необходимия за Вашето ниво период на обучение.

За да Ви предоставим информация е необходимо да сте преминали първоначално интервю в ПрофиАсист 24/7.

 

СПЕЦИАЛИЗИРАНО ОБУЧЕНИЕ ЗА СОЦИАЛНИ АСИСТЕНТИ - ПРЕДСТОИ

 

 

 

 

Кандидатурата Ви е изпратена успешно. Очаквайте да се свържем с Вас

Кратък формуляр за кандидатстване

Искате високоплатена работа?

Попълнете формуляра
Прикачи CV