0884 72 45 02  ivanova.profiassist
profiasist
Христина Червенкова

Христина Червенкова

Експерт Подбор Персонал
chervenkova @ profiassist.com
0885 090719

Със сигурност идвайки в офиса на „Профиасист 24/7“ ще ме разпознаете! По огнената коса и огнения темперамент. Не обичам сивото ежедневие и наложените стериотипи, за това се опитвам да вкарвам малко цвят във всичко, до което се докосвам. И с работата ми е така! От толкова време съм вече във фирмата, че тя е станала неразделна част от моя живот. Не случайно съм точно в нея, защото тук имам комфорта и свободата да бъда себе си.

Хората са моята страст. Обичам предизвикателството да ги преценявам, да вниквам в съкровените им емоции и чувства, да ги разбирам. За мен всеки служител е на първо място човек, със своите възходи и падения.  Точно за това и винаги съм насреща, ако попаднете в кризисна ситуация или имате нужда от психологическа подкрепа.

Често в работата ми трябва да балансирам между интересите и желанията на служителите, клиентите, семействата, превозвачите и т.н. Това е не лека задача, но аз не се страхувам да поемам отговорност и да напасвам парченцата от пъзела, така че да прилепнат идеално едни към други.

Извън работата, отскоро се радвам на новата ми и най-прекрасна роля, тази да бъда майка. Наслаждавам се как се открива и опознава света през бебешките сетива.

Освен това обичам много морето. Вятърът в косите ми и соленият мирис са моят неизчерпаем източник на енергия.

За мен да бъда Експерт подбор на персонала не е просто позиция, а призвание, което ми дава възможност да срещна всеки един от вас. Очаквам с нетърпение да срещна Теб, да точно Теб! Вярвам, че когато човек е честен и справедлив, винаги ще успее! И накрая като пожелание към всички нас ще перифразирам реплика от любим мой филм: „И нека Силата бъде с нас!!!“

Кандидатурата Ви е изпратена успешно. Очаквайте да се свържем с Вас

Кратък формуляр за кандидатстване

Искате високоплатена работа?

Попълнете формуляра
Прикачи CV