0884 72 45 02  ivanova.profiassist
profiasist
Веселина Черноглазова

Веселина Черноглазова

Управител
info @ profiassist.com
0888 750 506

"Давайки от себе си, човек израства."

Да представиш себе си в няколко думи- на пръв поглед лесно, но когато започнеш да пишеш редовете на собственото си АЗ, мисията се оказва доста трудна. 

Автобиографично и с послание към Вас, настоящи и бъдещи социални асистенти, така мисля да разгърна себе си с няколко изречения.

Аз съм Веселина Черноглазова- в началото офис - асистент и организатор,  а в момента управител на фирма ПрофиАсист 24/7. Повечето от екипа на ПрофиАсист 24/7 ме наричат Веси или Веселушка. Защото съм си доста весела и жизнерадостна личност. Винаги в добро настроение. Винаги в кондиция, в движение, или както се казва- живея живот на пълни обороти. Започвам сутрините си в 6.00 сутринта с посещение във фитнес залата, след което отивам заредена в офиса и работя за Вас с голямо удоволствие!  А когато почивам, почивам активно. В ежедневието си влизам в различни роли- тази на съпруга, майка на едно прекрасно момиченце, работеща жена, спортист, домакиня и гримьор в "откраднатото" свободно време.

Стремя се към Успеха- не само този на работното място, на което прекарвам почти цялата част от деня си, а и към Успеха в живота. Преоткривам себе си постоянно. Всяко нещо, с което се захвана, върша със изключително много страст и отдаденост. Работата ми е и моето Призвание. Макар и доста хаотично и разпиляно, като един почти типичен представител на зодия Близнаци, се опитвам да създам ред и дисциплина, разпределяйки задачите си за деня и времето си възможно най-ефективно.

Какво можете да очаквате от мен? Аз се грижа за осигуряването на атрактивни и високоплатени работни позиции, отговарящи на Вашите професионални умения и лични качества. Старая се винаги да удовлетворя очакванията Ви, като уговарям всички екстри и удобства на работното място, доколкото и когато  това позволява разбира се. Моите хора- настоящи и бъдещи социални асистенти, са и моята визитка.

И не на последно място, като мениджър на ПрофиАсист 24/7, искам да Ви подаря част от собствения си позитивен заряд и страстта, която влагам във всичко, което върша, защото Вашата цел изисква немалка доза от тях - да бъдете един страхотен, успешен асистент!

Подкрепям Ви за смелото решение да избягате от зоната си на комфорт, като станете част от екипа ни, и влезете в отговорната роля на социалния асистент и Ви желая успех! 

Кандидатурата Ви е изпратена успешно. Очаквайте да се свържем с Вас

Кратък формуляр за кандидатстване

Искате високоплатена работа?

Попълнете формуляра
Прикачи CV