0884 72 45 02  ivanova.profiassist
profiasist
Десислава Вичева

Десислава Вичева

Експерт Подбор Персонал
vitcheva @ profiassist.com
0885 702600

Здравейте, аз съм Десислава, но накратко всички от офиса ме наричат Милото. Родена съм през месец май, може би затова, пролетта е любимият ми сезон! Зодия Телец съм –постоянна, упорита, доста инатлива, своенравна, търпелива до мозъка на костите си, което и до днес ме озадачава.

Не обичам да съм многословна, затова просто и ясно ще изброя онова, което харесвам и НЕ харесвам:

Обичам – семейството си, приятелите, морето, изгревите, сладоледа, танците, Малкия принц, палавия ми племенник, усмивките сутрин... Едно от любимите ми занимания е да пътувам - в България и извън нея. Посещаването на нови места, контактите с различни култури и хора ме зареждат с положителни емоции. Харесвам екстремните преживявания – като да скочиш с бънджи или с парашут например.

Не обичам – предателството, агресията, силното говорене, лицемерни, постоянно мрънкащи хора. Ще спра до тук. Искам другият списък да е по-голям.

Защо избрах да работя в ПрофиАсист 24/7?

Попаднах в ПрофиАсист 24/7 в момент, когато имах нужда от промяна. Работата се оказа предизвикателство. Допадна ми младия, амбициозен екип, но така сплотен както може да е само едно голямо, любящо семейство. Тук срещнах невероятни хора, добри приятели, изключителни професионалисти, които се трудят неуморно за спокойствието на много семейства.

В този екип моята задача е да се грижа за Вашето спокойствие и сигурност по работните места, да организирам Вашето пътуване и да бъда Вашата лична връзка и подкрепа докато сте в командировка. Стихията си намирам  в счетоводните и финансовите дела. Имам точна памет и съм изключително стриктна в пресмятането и воденето на числа и таблици. Ето защо се заех с нелеката задача да пресмятам и издавам фактурите на нашите клиенти , както и да им ги изпращам навреме, така че те грижливо да спазват сроковете си за плащане, а Вие да получавате на точно определената по договор дата Вашите заплати.

Горда съм да бъда част от този екип, защото няма по-голяма награда от това, да зарадваш хората и няма по-страхотно чувство от това да помогнеш.

Не забравям думите на баща ми, че ако ще се захващам с нещо, по-добре да го свърша като хората или въобще да не го започвам.

Не забравям, че в живота няма средно положение – или се справяш, или не се справяш.

Не забравям, че съм обикновен човек – с всички свои силни страни и слабости.

И колкото и сантиментално да звучи - не преставам да се надявам, че хубавото тепърва предстои, да вярвам в доброто, в щастието, в малките, но истински неща...

ПрофиАсист 24/7 е част от моята доза ежедневно щастие.

А Вашият избор какъв е?

Кандидатурата Ви е изпратена успешно. Очаквайте да се свържем с Вас

Кратък формуляр за кандидатстване

Искате високоплатена работа?

Попълнете формуляра
Прикачи CV