0884 72 45 02  ivanova.profiassist
profiasist
ГЕРГАНА БАЙЛОВА

ГЕРГАНА БАЙЛОВА

Експерт Подбор Персонал
baylova@profiassist.com
0877 630333

С удоволствие се присъединих към прекрасния колектив на "ПрофиАсист 24/7", за да съм част от отговорите на Вашите въпроси за живота извън България. За да направя Вашият избор на вече пораснали личности, търсещи път към обширния свят, по-лек, приятен и безавариен.

Израснах, учих и работих извън България доскоро и сега, когато съм отново тук, бих искала да Ви предам опита си и натрупания си позитивизъм. Като странствал човек мога да споделя, че пътуванията и работата извън родината, срещата с други култури и темперамент е невероятно изживяване. Трудно, но красиво и заслужаващо си. Като майка на прекрасно момиченце се научих да бъда още по-търпелива и съпричастна, така че с отговорност и радост ще Ви асистирам в търсенето и намирането на един от пътищата към Вашето професионално развитие!

Аз вярвам, че съществува истинското щастие, дори понякога да ни трябва малко повече време да го открием. То е в дома ни, в хората, с които общуваме и в работата ни. И по този повод споделям с Вас един мой много любим цитат:  "Когато бях 5-годишен, майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище и ме попитаха какъв искам да стана като порасна, написах “щастлив”. Те ми казаха, че не съм разбрал въпроса, а аз им казах, че не разбират живота." - Джон Ленън 

Кандидатурата Ви е изпратена успешно. Очаквайте да се свържем с Вас

Кратък формуляр за кандидатстване

Искате високоплатена работа?

Попълнете формуляра
Прикачи CV