0884 72 45 02  ivanova.profiassist
profiasist
Мария Трайкова

Мария Трайкова

Социален асистент ПрофиАсист 24/7 ЕООД

С НАЙ - ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ!

“Вие сте хората, които в много труден за мен момент, ми подадохте ръка и с невероятната си професионална ангажираност към всеки Ваш служител и загриженост, осъществихте една моя мечта. Никога до сега не бях  толкова значима за моя работодател!!! Вниманието Ви към мен и всички Ваши служители ме очарова! Това го видях на семинара, проведен преди заминаването ми за Германия. Фирмата Ви работи задружно и сплотено най-вече за нашето спокойствие , за което аз лично съм Ви много благодарна! Сигурността в отношенията ни - както трудово-правните,  така и общочовешките, е едно от преимуществата Ви пред много други работодатели. Благодарна съм, че помагате на мен и моето семейство да чувстваме, че животът може да бъде живян и по-спокойно, да можем да преосмисляне нещата по по-хубав начин!

БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ВИ ИМА!!!

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА МИЛОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ МЕН!

“Много хора искат да променят живота си, искат да осъществят дълго бленувани мечти и все нещо не е достигнало това да се случи. В деня, в който разбрах, че Вашата фирма -  "PROFIASSIST 24/7" съществува в гр.Бургас, си казах, че сега е настъпил момента да направя тази решителна крачка в живота си. Това, което прочетох  и което споделиха мои близки за Вас, толкова силно ме впечатли, че повече нямаше място за никакво колебание - избрах Ви като хората, които биха ми помогнали да продължа с достойнство и с огромно желание да работя.

Това, което Вие давате на Вашите служители, каквато съм вече и аз, е много внимание, търпение, коректност в отношенията и най-вече - сигурност във всяко едно начинание.

Милото отношение на всеки член от Вашия млад колектив към хората, които търсят помощта Ви за намиране на работа, силно ме впечатлиха. Вие ми дадохте невероятен шанс в живота с изпращането ми на работа в Германия. Това, което давате на своите служители, е най-вече желание за доказване на самите нас в нашата работа. БЛАГОДАРЯ, че помагате на хората да намерят своето място на тази огромна планета!

БЛАГОДАРЯ, че  успяхте да направите за мен толкова значими И най-малките неща в този живот!”

БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

Кандидатурата Ви е изпратена успешно. Очаквайте да се свържем с Вас

Кратък формуляр за кандидатстване

Искате високоплатена работа?

Попълнете формуляра
Прикачи CV